ARCHITECTUUR - VERBOUWING - VERDUURZAMING - WOONADVIES - (INTERIEUR) ONTWERP - ISOLATIEADVIES - ENERGIECOACH - BOUWAANVRAAG - BOUWBEGELEIDING

We zijn een klein architectuurbureau die werkt en denk met je mee bij al je plannen voor je woning. We maken je wensen werkelijkheid en we helpen je graag in het bouwproces

fondo website 3.jpg
 

ARCHITECTUUR OPLOSSINGEN OP MAAT

Als je tot hier bent gekomen, is omdat je op zoek bent naar hulp voor je bouwplannen. Je kent je eigen huis als je broekzak, maar vaak is het niet eenvoudig om de juiste oplossingen te vinden. Ruimtelijke behoeften komen tegemoet aan zowel technische als esthetische vraagstukken, en we weten dat het altijd een uitdaging is om aan de juiste combinatie te komen.

Bij SUJU kunnen we je helpen. We maken projecten op maat en denken met je mee. Misschien heb je alléén een kleine online advies nodig, of wil je een tweede opinie over je plannen, of zoek je iemand die een grote verbouwing voor je kan begeleiden. Dat betekent dat je zelf beslist tot hoe ver je ons nodig hebt. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, we spreken met je graag over je woonplanen.

 
IMG_20180626_175538.jpg

VERBOUWING

Elke woning is bijzonder en de familie die daar woont ook. Een verbouwing kan verschillende dingen betekenen. Wilt u  uw woning moderniseren, verduurzamen of een nieuwe indeling? We kunnen samen met u evalueren wat mogelijk is. We kunnen u helpen om uw wensen en verwachtingen waar te maken. 

CONTACT

Scheepersstraat
60 / 2021BK / Haarlem

+31616454505

  • Twitter
  • Facebook

¡Gracias por tu mensaje!