top of page

PROJECTEN

Hierbij vindt u enkele voorbeelden van ons werk. Van groot tot klein, we zijn trots op al onze projecten. Soms kan een tekening of een online advies een groot bijdrage betekenen voor uw bouwplannen.

voor gevel fotos.jpg

We hebben deze woning in centrum Haarlem geheel gerenoveerd en verduurzaamd. We hebben een nieuwe indeling getekend voor betere ruimtes, de trap kreeg een nieuwe positie, en alle wanden en daken werden geisoleerd.

IMG_20180504_152538.jpg

Voor een woning in Haarlem hebben we het ontwerp gedaan van de dakopbouw, de omgevingsvergunning aanvraag en de bouwbegeleiding.

Voor een watersportvereniging ontwierpen we een botenloods zodat de leden het gebouw zelf konden bouwen

2019 06 25 Vrijbuiter Botenloods (7).jpg

INTERIEUR

Voor deze woning in Purmerend hebben we een complete nieuwe interieur ontworpen en de werkzaamheden begeleid.

27 jun 3d version DO  Evelyn y Daniel Purmerend version 2 entrada_Scene 111.jpg
24 maart Goetszeestraat 9 Interior indus

AANBOUW

Voor een jonge stel in Haarlem hebben we een aanbouw ontworpen en de nieuwe inrichting van de keuken. We hebben hen ook geholpen met de offerte aanvraag en evaluatie daarvan voor de bouw van dit nieuwe gedeelte van de woning.

IMG_20180912_122628.jpg

VERBOUWING EN INTERIEUR ONTWERP

Voor deze verbouwing hebben we de interieurontwerp gedaan, kleuren gekozen en meubels ontworpen.

SPLITSING WOONRUIMTE

We hebben voor een klant in Haarlem twee zelfstandige woonruimtes gecreëerd op de tweede verdieping van twee samengevoegde panden.

brouwerstrat 19_Scene 10.jpg

KADASTRALE SPLITSING

We hebben een onderzoek gevoerd over de mogelijkheden om een pand kadastraal te splitsen in centrum Haarlem. We hebben tekeningen gemaakt de bestemmingsplan geraadpleegd en een de aanvraag bij de Gemeente ingediend.

WhatsApp Image 2021-02-10 at 15.44.36.jp
caladivolpe.jpg

SPEELTUINEN

Voor STOERRR hebben we een aantal speeltuinen, speelruimtes en speelobjecten ontworpen. Zoals deze vos, die we voor een Marriot Hotel ontwierpen

PicMonkey Collage.jpg

BIJZONDERE TRAPLEUNING

De klant wilde geen gewone trapleuning. Het moest een bijzondere object worden in de mooie entreehal van deze woning in Haarlem. Het resultaat was een houten vloeiende lijn die refereert aan de Art Noveau details van de woning. Een prachtige kunstwerk, een glazen bal, weerkaatst de licht van de hal.

Werk: Proyectos
bottom of page