top of page
Image by Daniel McCullough

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen: FAQ

BIEDEN JULLIE ONLINE ADVIES?

JA. Naast de traditionele manier van werken bieden we met ARKI-ONLINE een alternatief om je beter van dienst te zijn.


Voor vragen over je interieur (kleuren, indeling, meubels, enz.), voor technische vragen (verbouwing, isolatie, enz.) of voor een tweede opinie over een ontwerp of bouwvraagstuk kunt je naar ons toe. Neem contact voor verder uitleg.


Tarief online gesprek:

Eerste uur: € 75*
voor elk 1/2 extra uur: € 30*

* Exclusief 21% BTW

IK GA VERHUIZEN. KUNNEN JULLIE ME HELPEN MET HET NIEUWE INTERIEUR?

JA. We passen ons aan je wensen aan. Je vindt leuk om je eigen interieur te doen maar toch heb je wat tips nodig  voor het herindeling van je meubels in de nieuwe woning, of je wilt graag wat ideeën krijgen voor kleuren en materialen, dan kunnen we zeker iets voor jou betekenen. Maak een afspraak zodat we een aangepaste plan voor jouw kunnen maken.

IK HEB EEN TEKENING NODIG VAN EEN PAND, KUNNEN JULLIE DAT MAKEN?

JA. We maken elke dag technische tekeningen, presentatie tekeningen, 3D tekeningen, enz. We kunnen tekeningen maken voor de omgevingsvergunning, maar ook een gekleurde plattegrond voor het verkopen van een woning. Vraag gerust naar ons wat je nodig hebt.

IK WIL EEN DAKOPBOUW LATEN BOUWEN. DOEN JULLIE DAT?

JA. We kunnen je helpen met al je verbouwingsplannen maar we zijn geen bouwbedrijf. We kunnen het ontwerp maken, we kunnen offertes aanvragen bij verschillende aannemers en we kunnen de ontvangen offertes evalueren.  We kunnen ook de bouwwerkzaamheden bewaken of tijdens de werkzaamheden worden benaderd voor een consult. Dit laatst zou ook mede een online advies kunnen gebeuren.

WAT ZIJN DE KOSTEN JULLIE DIENSTEN?

We proberen altijd onze diensten aan te passen aan je plannen, budget en verwachtingen. Daarvoor is er een eerste (online) gesprek altijd belangrijk. Aan de hand van de situatie en je eigen wensen zullen we in staat zijn om te zeggen hoeveel tijd hebben we nodig om je plannen te maken. We verwerken al deze informatie in verschillende offertes met minder of meer werk uit onze kant. Je kiest uiteindelijke de offerte dat beter bij je situatie past.

IK HEB EEN HOGE ENERGIEREKENING. WAT KAN IK DOEN?

Er zijn veel woningen in Nederland die nog niet genoeg geïsoleerd zijn voor de toekomst. De energieprijzen zijn hoog en we zijn met de energietransitie begonnen.  Er zijn bovendien op dit moment interesante subsidieregelingen en leningen dat je kan gebruiken om je woning te verduurzamen. We kunnen een isolatieplan maken om de energieprestatie van je woning te verbeteren en op deze wijze je energierekening omlaag te krijgen. We kijken ook of het voor je gunstig is zonnepanelen te laten installeren of en (hybride) warmtepomp.

bottom of page